Tarieven en vergoedingen

Landelijk vastgestelde tarieven

Tarieven

Tandartspraktijk Heerde hanteert de tarieven die landelijk zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit per prestatiecode. Heb je vragen over de prijs van een behandeling zoals de kosten van een beugel, wortelkanaalbehandeling of een kunstgebit reparatie? Neem dan contact met ons op zodat wij een afspraak kunnen inplannen om een begroting op maat te kunnen opstellen.

Rekeningen

Facturatie door Infomedics

Voor onze facturatie werken wij samen met Infomedics. Zij regelen de facturering voor kleine en grote zorgpraktijken in Nederland. Wij declareren de behandelkosten aan Infomedics, die deze vervolgens rechtstreeks verrekent met jouw zorgverzekeraar. Infomedics stuurt je de factuur per e-mail of via post als je liever een papieren rekening ontvangt.

Zorgverzekering

Vergoedingen

In hoeverre behandelingen vergoed worden, is afhankelijk van hoe je verzekerd bent. De vergoedingen verschillen per verzekering. Als je zorgverzekeraar een gedeelte van de rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaal je aan Infomedics. Heb je vragen over vergoedingen? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

Laat het ons weten

Vraag of klacht?

Dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk is belangrijk voor ons. Het hebben van een persoonlijke band met de tandarts helpt daarbij. Maar natuurlijk ook de beste kwaliteit in mondzorg. Ben je ergens niet tevreden over? Laat het ons dan weten, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Klachtenprocedure

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Tandartspraktijk Heerde.