Contact

Voor nieuwe patiënten

Inschrijven bij Tandartspraktijk Heerde

Wil je jezelf of je kind(eren) aanmelden bij onze praktijk? Maak gebruik van het inschrijfformulier of neem contact met ons op. Dat kan via onze website, per e-mail of telefonisch. Je ontvangt van ons een welkomstmail. Aan de hand van jouw wensen plannen we een afspraak in. Tijdens de intake maken we kennis, lopen we een gezondheidschecklist bij langs en stellen we een eerste behandelplan op.

Maak als gezin een afspraak
Snel afspraak plannen
Altijd dezelfde tandarts

Voor bestaande patiënten

Afspraak maken of gegevens wijzigen

Maak eenvoudig een nieuwe afspraak door te bellen naar onze praktijk. Had je al een afspraak staan, maar wil je deze verzetten? Ook dit regelen we telefonisch voor je. Zijn je adresgegevens veranderd of wil je een andere wijziging doorgeven? Wij horen het graag.

Spoeddienst

De praktijk is gedurende werkdagen telefonisch niet te bereiken van ’ s middags 17:00 uur tot de volgende morgen 08:00 uur. Voor spoedeisende gevallen zoals ongevallen, nabloedingen en ernstige pijnklachten, kun je contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

Laat het ons weten

Vraag of klacht?

Dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk is belangrijk voor ons. Het hebben van een persoonlijke band met de tandarts helpt daarbij. Maar natuurlijk ook de beste kwaliteit in mondzorg. Ben je ergens niet tevreden over? Laat het ons dan weten, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Klachtenprocedure

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Tandartspraktijk Heerde.