De Praktijk

Tandartspraktijk Heerde

Mondzorg voor het hele gezin

Dé gezinstandarts in Heerde. Wij bieden professionele mondzorg vanaf het moment dat de eerste tandjes doorkomen. Wandel bij ons binnen en je voelt de laagdrempelige en persoonlijke sfeer. Wij kennen jou en jij kent ons. Met een persoonlijk behandelplan weet je altijd waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Deskundige mondzorg

Alles onder één dak

Tandartspraktijk Heerde bestaat uit een hecht team van tandheelkundige experts. Dankzij onze diverse specialisaties bieden wij alle mondzorg onder één dak. Van de standaard tandheelkunde tot implantologie, mondhygiëne, een tandarts voor orthodontie en andere specifieke behandelingen.

Daar kun je op rekenen

Onze specialisten

Cynthia

Rutgers-Anderson

Locatiemanager

Hannie

Engelsma

Tandartsassistente en preventieassistente

Henk Jan

Kamphuis

Tandarts, Implantologie & Orthodontie

Gery

Boonstra - Berghorst

Assistente

Jacqueline

Schipper-Wemerman

(Preventie)assistente

Spoeddienst

De praktijk is gedurende werkdagen telefonisch niet te bereiken van ’ s middags 17:00 uur tot de volgende morgen 08:00 uur. Voor spoedeisende gevallen zoals ongevallen, nabloedingen en ernstige pijnklachten, kun je contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

Laat het ons weten

Vraag of klacht?

Dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk is belangrijk voor ons. Het hebben van een persoonlijke band met de tandarts helpt daarbij. Maar natuurlijk ook de beste kwaliteit in mondzorg. Ben je ergens niet tevreden over? Laat het ons dan weten, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Klachtenprocedure

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Tandartspraktijk Heerde.