Mijn gebit

Mondzorg op maat

Jouw eigen behandelplan

We hebben allemaal onze eigen manieren als het gaat om gebitsverzorging. Van het aantal keren dat we dagelijks poesten tot de manier waarop we onze tanden flossen. Ook ons eetpatroon heeft invloed op ons gebit. Dat maakt dat mondzorg voor iedereen anders is. Bij Tandartspraktijk Heerde krijg je een persoonlijk behandelplan zodat onze mondzorg volledig is afgestemd op jouw gebit. Wij weten wat jij nodig hebt en jij weet wat je van ons kunt verwachten.

Maak als gezin een afspraak
Snel afspraak plannen
Altijd dezelfde tandarts

Complete mondzorg

Onze behandelingen

Elk halfjaar kom je bij ons langs voor een controle. We kijken dan naar de gezondheid van je gebit en controleren je tanden op gaatjes. In sommige gevallen is een vervolgafspraak nodig voor het vullen van gaatjes of het uitvoeren van een andere behandeling. Ook voor behandelingen op het gebied van implantologie en orthodontie kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het zetten van kronen of het plaatsen van een beugel.

Jong geleerd, oud gedaan

Gewoon Gaaf methode

Goede mondzorg start met preventie, want voorkomen is altijd beter dan genezen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Met de juiste poetstechniek en een gezond voedingspatroon, blijft je gebit lang gaaf. De Gewoon Gaaf-methode voor kinderen van 0 tot 18 jaar helpt daarbij. Wij leren kinderen goed voor hun gebit te zorgen met poets- en voedingsgewoonten die bij ze passen. Op die manier raken ze op jonge leeftijd al vertrouwd met poetsen en het bezoeken van onze praktijk. Dit voorkomt tandartsangst en het tandenpoetsen wordt vanzelfsprekend.

Spoeddienst

De praktijk is gedurende werkdagen telefonisch niet te bereiken van ’ s middags 17:00 uur tot de volgende morgen 08:00 uur. Voor spoedeisende gevallen zoals ongevallen, nabloedingen en ernstige pijnklachten, kun je contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

Laat het ons weten

Vraag of klacht?

Dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk is belangrijk voor ons. Het hebben van een persoonlijke band met de tandarts helpt daarbij. Maar natuurlijk ook de beste kwaliteit in mondzorg. Ben je ergens niet tevreden over? Laat het ons dan weten, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Klachtenprocedure

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Tandartspraktijk Heerde.