Onze specialisten

Henk Jan

Kamphuis

Tandarts, Implantologie & Orthodontie

Ik ben geboren en opgegroeid in Heerde, waar ik nog gezien heb dat het Heerderstrand gegraven werd. Na het vwo op de Heerdganck ben ik uitgevlogen. Eerst naar Eindhoven om Elektrotechniek te studeren. Dit bleek niet de juiste keuze. Daarna werd het de studie Tandheelkunde in Amsterdam.

Na het afstuderen toch weer terug naar de Veluwe om in Wezep een praktijk te starten die al snel groter en groter werd. Tien jaar geleden ben ik gestart met een tweede praktijk in Wezep: Veluwe Mondzorg. Een praktijk die zich toelegt op orthodontie en implantologie.

Teamwork

Nu heeft er een kans voorgedaan om in Heerde een mooie praktijk te starten, waarbij ik mij ook wil toeleggen op orthodontie en implantologie. Dit doe ik niet alleen, maar met een heel team.  De tandartsassistente van ‘vroeger’ bestaat niet meer. De assistenten hebben zich ontwikkeld tot belangrijke en onmisbare spelers in het team. Dit geldt voor de algemene tandheelkunde, maar ook op de meer specialistische vlakken. Ik geloof in de kracht van teamwork. 

Naast de specialisaties is preventie ongelooflijk belangrijk. Het voorkomen van gaatjes en tandvleesproblemen. Daar besteden we in Heerde als team zeker veel tijd en energie aan. Mijn credo is dan ook: samen werken aan een mooie lach. Daar word ik blij van. 

Maak ook kennis met

Cynthia

Rutgers-Anderson

Locatiemanager

Hannie

Engelsma

Tandartsassistente en preventieassistente

Gery

Boonstra - Berghorst

Assistente

Jacqueline

Schipper-Wemerman

(Preventie)assistente